TERUG NAAR WONEN

 

GIETVLOEREN

Waarom een gietvloer?

De inrichting van je huis wordt door een groot gedeelte bepaald door je vloer. Gietvloeren zijn op dit moment helemaal de trend voor in je huis en past bij een industriële, stoere, sobere, moderne maar ook bij een landelijke stijl. Je kunt de vloer in heel veel kleuren krijgen, zodat er altijd wel een kleur is die bij je interieur past.

Behalve de uitstraling heeft een gietvloer veel voordelen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk omdat ze poriëndicht zijn, de vloer is slijtvast en veilig. Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, omdat ze makkelijk zijn schoon te maken, er trekken geen vlekken in en schuiven met stoelen is geen enkel probleem.

Vloerverwarming

Het grote voordeel van gietvloeren is dat een gietvloer een optimale warmtegeleider is voor vloerverwarming en dat je de vloer door je hele woning kan laten leggen. Ook voor het toilet en de badkamer is een gietvloer ideaal.

Kleuradvies

Een kleur uitzoeken voor een vloer moet natuurlijk in overeenstemming zijn met de wanden. Wij geven kleuradvies voor zowel gietvloeren als voor wanden. Interesse voor muurverven op wanden klik hier.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over gietvloeren, prijzen of een offerte aanvragen, vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

© 2009 - 2019 Tres Jolie Interieur & Advies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel